vrienden / de makers

renier

Martijn Renier > www.martijnrenier.nl

Als de schetsen en de ideeën klaar zijn volgen er eindeloze gesprekken en tekensessies met Martijn. Bij veel opdrachten is er wel een meubel of een verandering te vinden die samen met Martijn ontwikkeld is. Wat betreft maatvoering, detaillering, materiaalgebruik en ontwerp vullen wij elkaar heel erg aan. De samenwerking met Martijn is voor mij heel belangrijk omdat de realisatie van de opdracht heel dicht bij de schets blijft.


koch

Huub Koch > www.huubkoch.nl

Alle grafische uitingen die afgelopen jaren de revue gepasseerd zijn, briefpapier, visitekaartjes en de website zijn altijd gemaakt door Huub Koch. Huub en ik voeren bevlogen gesprekken over ontwerpen, filosofie en levenskunst.


arntzen

Lenie Arntzen > Kleine kast om dingen in te doen

Zingt u ook voornamelijk in de schaduw / vroeg de krekel / nee, zei de ezel / ik ben heel iemand anders / ik ben er zoeentje met hoeven. / Maar ik ga waar niemand durft / zelfs over het pad van de / zeldzame bloemen. / U bent een welkome afleiding / zei de krekel. / en hij begon heel hard te zingen / Ik spring hoger / zong de krekel. / Ik loop smaller / danste de ezel. / Pas op dat je niet breekt / riep de krekel. / Kijk uit dat je niet valt / brulde de ezel / Hoera riepen ze allebei / want het was een zeldzaam / mooi licht die dag.

Lenie Arntzen en Diana Schadek hebben met veel plezier lange tijd samengewerkt onder de naam Isidoor & Schadek, als grafisch ontwerper en interieur architect, en hebben elkaar wederzijds geïnspireerd.


buunk

Derio Buunk > www.buunkbouw.nl

Een aantal verbouwingen zijn gedaan in samenwerking met Buunk Bouw, waarbij ik altijd heel gelukkig ben met het resultaat en het feit dat Derio begrijpt hoe de afwerking uiteindelijk moet zijn. De spanning van het bouwen wordt door Derio een vrolijke aangelegenheid door zijn gevoel voor humor.


mulder

Roelof Mulder > Oog op Ridderkerk

Roelof heeft voor een aantal opdrachten de fotografie gedaan. Deze zijn o.a. te vinden op deze website. Met hem maak ik ook uitsnedes voor uitvergrotingen van afbeeldingen die ik gebruik als aanvulling in het interieur.